Acusen Twitter de censurar piulades anticovid a la India

Segons publicaca MediaNama, un mitjà de la India centrat en la política tecnològica, l'empresa de xarxes socials Twitter, amb seu a San Francisco, EUA, haura censurat una sèrie de tuits crítics amb la gestió del règim del covid a la India. Els 52 tuits en qüestió no pogut ser reproduits atès que, assenyala la publicació, molts d’ells ja no es poden veure a la Índia.

L'empresa nord-americana no ha respost específicament a les preguntes sobre els tuits censurats. En lloc d'això, un portaveu de l'empresa va fer una distinció de política general especificant quan l'empresa elimina els tuits del servei i quan oculta els tuits per a determinats usuaris.

"Si el contingut infringeix les regles de Twitter, el contingut s'eliminarà del servei", va comentar el portaveu. "Si es determina que és il·legal en una jurisdicció determinada, però no infringeix les regles de Twitter, podem retenir l'accés al contingut només a la Índia. En tots els casos, ho notifiquem directament al titular del compte perquè siguin conscients que hem rebut una ordre legal relativa al compte. "

Twitter diu que notifica als titulars dels comptes quan els seus tuits són objecte d'una queixa oficial del govern. Un usuari de Twitter va compartir la captura de pantalla d’un correu electrònic, presumptament de Twitter, que documentava aquest procés.


.

Comentaris